Hozzavalok:
1 l tej, 1 vaniliacukor, 400 g cukor, 3 tasak gelatin (3x10g), 300 g Petit Beurre keksz, 300 g economic vagy Joe napolyszelet, 1 l Viva vagy Hulala tejszinhab
A tejbe belefozzuk a vaniliat, cukrot, es a gelatint (amit egy kis vizben feloldunk)., majd 3 egyenlo reszre osztjuk es hagyjuk kihulni. Kesobb 3 kompoziciot keszitunk.kozben husorlon ledaraljuk a kekszet es a napolyszeletet
I. tej + megorolt keksz + 300 ml tejszin habnak felverve
II. tej + 300 ml tejszin habnak felverve
III. tej + a megorolt napoly + 300 ml tejszinhab
Ezeket jol osszekavarjuk a habverovel, es ebben a sorrendben egy tortaformaba helyezzuk, es berakjuk a hutoszekrenybe nehagy orara.
Az I. es II. reteg koze tehetunk gyumolcsot kompotbol vagy aminek eppen a szezonja. (en meggyet hasznaltam)
A megmaradt 100 ml tejszinnel bevonjuk, kidiszitjuk.